Indonesian Kuuma Näyttelijä

Monday, November 11, 2013

Erittäin kohtuullinen Samoin josaiheuttaa käytetään vain henkilökohtaiseen käyttöön . Joten mitä jos se olileviämistä henkilökohtaisia ​​valokuvia yleisölle ?
Indonesian kuuma näyttelijä uskaltanut kansan keskuudessa , Katso joitakinkuvia :
  • Tika Putri

Kuva seksikäs nuori näyttelijä Tikan Putri samanlaisia ​​Internetissä kiertäviä vuonna 2010 . Tikan rennosti vastasi varten koskaan ylläänbikinit poseerata kameran . Tikan myönsi 20 vuotta, naiset, jotka käyttävätoranssi ja musta bikinit aiheuttaaleviämistä ei ollut häntä . Hänen mukaansakuvat oli vain muutettu . Filmitähdet " Queen Bee " paljastui , on olemassa ihmisiä , jotka tahallisesti häiritä häntä . Hän myös uskoo, että ihmiset , jotka manipuloivatvalokuva on myös tehnytfake Facebook-tilin avulla hänen nimensä. Vaikka Tikan kiisti, että se oli hän , muttakuvia voi tehdäkohtauksen .
  • Julia Perez

Julia Perez ei estänyt tehdätunne . Ottaa esiintyivätehdolla Pacitan varapuheenjohtaja valtionhoitaja vuonna 2010 , seksikäs kuva näkyy Twitterissä . Kuvassa , Julia Perez keskellä toimii DJ . Hänellä oli ylläänhopea porukka, joka on melko minimaalinen , sen ruumis on selvästi näkyvissä . Paitsi, että toinen kuva on myös liikkeessä . Julia Perez poseeraamaanvaalikampanjan Pacitan versio . Kuvassa , Julia Perez paljaan rinnan Paddy kentän tausta . Kummallista , vaikka vaikuttavakampanja , joka on liitetty valokuva Julia Perez todella seksikäs . Julia Perez vain ylläänpunainen vaate kiedottuvyötärön jalat. Mitä kattaarinta , se käyttää vain käsin.
  • Dewi Persik

Vuoden 2010 Dewi Persik tuhma kuvia Internetissä kiertäviä . Goddard myös myönsi, että hänen kuva . Näissä kuvissa ,entinen vaimo Jamil Saipul se tuntui ole vaatteita . Dewi Persik nähnyt kattaa vain rintakarvat . Omistaja rockingnäki väitettiin , ettäkuva on otettu , kun hän olimeikkihuoneesta toimistossa tasavallan Rakkaus Management kuuluvien Ahmad Dhani . Tuolloin hän työskentelivideoleikkeen.
  • Sheila Marcia

Sheila Marcia vaikutti myöstoimia tuhma , tuhma kuva tungosta keskustellaaninternetissä alkoi vuonna 2008 . On 5 kappaletta otettuja kuviastudiossa . Viides Kuvassaseksikäs Sheila poseeraa vaatteita, jotka ovat liian nuuka . Sheila nähnyt yllään vainrintaliivit ja hot pants säiliö motiivi . Sheila väittää myös, ettäAlkuperäisen kuvan eikä tekniikan . Sheila vahingossakuvaavalokuva ampua promo elokuvan Production House kuuluisa valokuva . Mutta jotenkintarina voitaisiin laajentaa kuva . Viime aikoina myös Sheila tuhma kuvia takaisin hajallaan . Ennen naimisiin Kiki Mirano 29. huhtikuuta 2011 Sheila tuhma kuvia alttiina tämän ongelman . Yhdessävalokuvan , Sheila poseeraamies . Mies pitäänaisen lantion takaapäin haluaisit tehdä seksikohtauksia . Kuitenkin molemmat täysin pukeutunut . Samaan aikaan toisen kuvan,nainen kuvassa myös Sheila samanlainenkaksi muuta . Pose oli yhtä ilkikurinen kuinedellinen kuva .
  • Syahrini

Viime aikoina levinnyt Syahrini tuhma kuvia ja hänen sisarensa , Aisyahrani internetissä . Yhdessävalokuvat tulevat Syahrini ollessa suihkussa vaahtopeitteen hänen ruumiinsa . Syahrini myös nähnyt poseeraa kolme miestä Vj Daniel on yksi niistä. Itse asiassa , Daniel näyttää jatkuvan rintojen Syahrini . Samaan aikaan toisen kuvan, Syahrini nähnyt poseeraa sängyllä . Hän näyttää seksikäs yllään sininen alusvaatteita . Jotkut kuvat osoittavat myös Syahrini sisko ja johtaja , Aisyahrani . Itse asiassa , Rani kuvat näyttävät rohkeampi . Rani näytti suudellamiespatja .

No comments:

Post a Comment

Search This Blog

 

Entri Populer

Archive

Label